[quote="15m2rts"]
Mõistus jõudis koju

Mõtlesin loogiliselt veits. Ütleme, et näiteks Kõigepealt leiutati Jet x 1945 aastal.(maailma vanim mängukonsool) Sealt hakatigi seda arendama. Sealt said idee paljud teised firmad. Igaüks lisas midagi omapärast (väljaarvatud hiinlased need kopeerisid teiste konsoole) Praegu on konsoolid sellised nagu nad on kõvakettaga ja puha värki jms. Äkki tulevikus peetakse seda asja mis meil praegu on kah mingiks mõtetuks jamaks nagu mina arvasin nendest konsoolidest mis on tänaseks oma töö teinud.
Kusjuures mängin Wii peal kõige rohkem Super Mario Brosi

Teised mängud seisavad hetkel.
[/quote]
ma mõtlesin ka nii et tulevikus on praegused konsoolid halvad. Ja rahvas mõtleb siis ps3-est nii nagu meie praegu nendele vanadele millest siin juttu oli.
[quote="Genobe222"]
Mul oli ka mingi 5-e aastaselt vana jublakas kodus, kuhu toppisid neid kassette

. Oii, siis oli ikka siuke püss see, keegi külla tuli, kohe mängisime nii mis vähe seda. Lõpuks andsime sugulastele ära ja nüüd see neil kuskil hunnikus vedeleb. Tegelikult mängukonsoolide ajalugu minu jaoks isiklikult niiväga huvitav ei ole, küll aga ma ei ütle, et see nüüd mingi bullshit oleks. Aga kui poleks neid kasseti-mänge, siis poleks ka PS3.
[/quote]
ma mängisin ka väiksena midagi sihukest koguaeg tahtsin kutsusin seda telekamänguks ja tahtsin alati mänge juurde osta jne
kunagi ka mind huvitas gameboy kui vana see on kui keegi teab ja kus see leijutati?