[quote="tondike"]
Kas sa oled natuke imelik või mängid seda?

Mis sa mõtled, et ma tassin reisile mingit 50`` telekat või? Kogu mu esimese sõnavõtu point oli see (kuna hakati siin mingile 3D-le rõhku panema), et see 3D sellise konsooli puhul on minu arvates natuke ülepakutud, ütleme nii, et vahet pole, on seal 3D või 2D või üldse ilma D-ta... ei olnud üldse miski Nintendo mahategemise plaan. Usun, et konsoolina on aparaat tip-top, ma ei võrdle (loe: ei pea ei paremaks ega halvemaks, igaühe oma maitseasi, eelistab ta ühte või teist firmat või hoopis miskit kolmandat) seda PSP või millega iganes. Sorry, et ma selle "PSP"-sõna üldse sisse tõin (lihtsalt juhtus käepärast olema ja huvi pärast mõõtsin üle, et mis selle ekraani diagonaal on, ja tuli välja, et see 3DSi oma on veel väiksem ja sellepeale mõtlesin, et see välja reklaamitud 3D antud juhul on ju ikka paras jama, oleks seda ka kahtlemata PSP puhul), see ei olnud mõeldud alustamaks miskit konsool vs konsool võrdlust. Aga tundub, et keegi vist tundis end ikka kuidagi puudutatuna.
Sa oled täitsa tark, toll on tõesti 2,54 cm ja PSP ekraani diagonaal on tiba üle 2 cm laiem/pikem kui 3DS-il (4.33 tolli), mõõda üle kui soov on.
Väga hea mõte vaadata välismaal kusagil IMAXis 3D filme (kui võimalik on), olen isegi 1 korra vaadanud (tegelikult oli see vist pigem 4D, kuna seal ka igasugused tuule ja veeefektid olid), väga hea kogemus.
[/quote]
Võin ju imelik olla. Aga mitte mina ei hakanud rääkima 50" televiisorist vaid ikka Sina. Mina rääkisin Nintendoe 3DS'ist mida on endaga mugav kaasas kanda. Sina seepeale hakkasid rääkima mulle 50" televiisorist.
Ja et votsidki kohe Nintendoe 3DSi kätte ja mootsidki kohe ule? Tubli poiss, mis hinnaga ja kust ostsid ka?

Soovitus ise yle moota on kyll hea, aga kahjuks enne märtsi seda võimalust mul pole. Nii et ma piirdun parameetritega mis internetis antud.
PSP Go = 3.8 inch
Nintendo 3DS = 3.53 inch
JA
PSP-3000 = 4.3 inch
Nintendo DSi XL = 4.2 inch
Tõeliselt suur vahe?
Lihtsalt mu point ja mõte jääb ikka ja jälle samaks. Ei ole mõtet võrrelda asju millel on erinev eesmärk. Nagu 50" televiisorit ja Nintendot või PSP'd.

Mina leian et nintendod ja PSP'd täidavad täiest korrlikult neile moeldud eesmärke. Ja kuna väiksem poiss (3'ne) kasvab alt peale ning hetkel suurema poisi nintendo ära omastanud on praktiliselt, siis kavatsen ühe uue PSP või Nintendo 3DSi osta. Hetkel kaldub Nintendoe 3DSi poole, kuna PSP'l on küll plusse aga siiski ka liiga palju miinuseid. Miinuseks loen PSP konstruktsiooni, mängude hulka, mängude hindu ja PSP hinda (noh 3DS muidugi tuleb samale hinnatasemele muidugi nüüd, nii et see vahe nintendo kasuks kaob ära). Samas Nintendo plussiks on palju mänge (hinnaga 10-25 euri). Tema mugav kasutus. Ja üheks heaks plussiks laste puhul on see et ekraani kinni panna / sulgeda. Konsooli õnnetusjuhtumi kindlustust juurde võttes küll vahet pole (esimesed 2 aastat), aga vahetamisele kulub ikkagi paar päevakest kui katki peaks minema.
PS! Rõhu asetavad nad 3D'le ilma prillideta.